Skip to main content
Specialister i spejle og overflader

Produktudvikling og nyt maskineri

Sikrer din position i markedet

Produktudvikling bør aldrig begynde i produktionshallen. Den bør begynde i markedet – med udgangspunkt i nye tendenser. Og i sidste ende med efterspørgslen ude blandt slutkunderne.

Derfor investerer vi løbende i nye maskiner, så du altid kan få leveret det absolut bedste fra os – uanset hvad du aktuelt ønsker at tilbyde dine kunder.

5-akslet vandskæremaskine

Vi har f.eks. netop investeret i en ny 5-akslet vandskæremaskine. Med den kan vi udskære næsten hvad som helst for dig i de hårde keramiske plader – og i en størrelse på op til 2×4 meter. Det betyder, at du markant får udvidet dine muligheder for flere forskellige keramikprodukter.

Investeringen i nyt maskineri betyder også, at vi nu kan lave langt det meste internt i huset. For dig betyder det eksempelvis, at du får reduceret leveringstid på dine bestilte produkter.

Keramiske plader

Til køkken- og møbelindustrien

De senere år har vi udvidet produktionsapparatet – så du nu også kan få hjælp, når du vil bestille varmebestandige, ridsefri keramisk væg- eller gulvbeklædning. Her kan du kan læse mere om vores produktion af keramiske plader.