Skip to main content
Specialister i spejle og overflader

Keramiske plader

Til køkkener og badeværelser

  • Modstandsdygtig og uforanderlig materiale

  • Let rengøring og vedligeholdelse

  • Hygiejniske overflader

  • Stærkt og elegant materiale

  • 25 års garanti

Vil du gerne have et bad eller køkken med keramik?

Hos GERN A/S specialiserer vi os i at skabe skræddersyede køkkenbordplader og vaske, der passer perfekt til dine behov. Vores proces er enkel og kundevenlig. Først vælger du et materiale og en farve fra vores kvalitetsudvalg, der passer til din stil og dine krav. Når du har gjort det, skal du give os de præcise mål for det, vi skal udarbejde. Med disse oplysninger i hånden udarbejder vores team en detaljeret tegning af dit design. Denne tegning sendes til dig til godkendelse. Det er et vigtigt skridt, for det sikrer, at alt er præcist som du ønsker det. Når du har godkendt tegningen, går vi i gang med produktionen. Med GERN A/S er du sikret en professionel og personlig service fra start til slut.

Du kan eventuelt se vores katalog for at finde noget inspiration til dit køkken eller bad. 

Keramik til møbler og beklædning

Vil du gerne have keramik i hjemmet eller i dit sortiment?

De senere år har vi udvidet produktionsapparatet – så du nu også kan få hjælp, når du vil bestille varmebestandige, ridsefri keramisk væg- eller gulvbeklædning. Eller bordplader til især køkken- og møbelindustrien.

I forvejen råder vi over en fleksibel produktion – inkl. CNC-anlæg – så du både kan bestille små og store partier i alverdens mål, former og størrelser.

Senest har vi indkøbt yderligere maskineri – som bl.a. tillader os også at opskære komplekse former i keramiske produkter. For dig betyder det, at selv din fantasi efterhånden ikke sætter grænser for, hvad vi kan hjælpe dig med

Se vores standard farver

Hvis du ikke kan finde den perfekte farve, så se mulighederne i vores katalog med flere farver. Skriv til vsc@gern.dk for at få specifikke farve prøver på dine ynglings farver. Ved valg af farver udover standard sortimentet kræver det en dialog. Se andre farver i Farve kataloget

Kontakt os

Skal vi producere for dig?

Kontakt os, hvis du har et konkret ønske til et keramisk produkt, vi skal sætte i produktion for dig – eller hvis du ønsker kompetent sparring ift. dine muligheder på det marked.