Skip to main content
Specialister i spejle og overflader

Om os

Leveringssikkerhed. Produktstabilitet. Og ekspertviden om alt inden for spejle og keramiske varer

Har disse tre egenskaber også stor betydning for dig og din virksomhed? Så samarbejd med os. Hos Gern får du en samarbejdspartner, som er en af Skandinaviens mest rutinerede specialvirksomheder på spejl- og keramikområdet.

Resultat: Du kan være tryg ved alt fra design til fremstilling og levering.

Vores løfte til dig

Samtidig sikrer du dig, at materialespild altid bliver reduceret maksimalt – og at vi genanvender materialerne mest muligt.

Og så er kvalitet en reel, håndfast værdi hos os: Før vi sender spejle, spejldøre eller keramiske produkter ud af huset, vender og drejer vi dem i hånden – og underkaster dem et kritisk, rutineret blik.

Ikke uden grund har vi opnået TÜV-certificering af alle vores dobbelte spejldøre.

Hvem vi er – og den værdi,
dét skaber for dig

Når vi fortæller dig, at Gern er en af Skandinaviens mest erfarne specialister i spejlproduktion, betyder det 3 ting for dig og din virksomhed:

1

Tryghed i forhold til design og produktion af dine varer.

2

Sikkerhed i forhold til den viden, sparring, logistik og levering, du kan forvente fra os.

3

Ekspertviden der sikre dig et flot, værdifuldt og holdbart resultat.

 • Brancheeksperter

  Hver gang du handler med os, samarbejder du med brancheeksperter inden for produktion af individuelle, kundetilpassede spejlløsninger til bad- og møbelindustrien. Du får en rutineret og stabil partner ved din side, som har vores fælles, samlede succes som mål i ethvert projekt.

 • Værdiskabende sparring

  Hvor som helst i produktionsfasen får du kompetent, værdiskabende sparring og rådgivning hos Gern; fra koncept, idéudvikling og design – til materialevalg, samlet produktion, logistik, lagerføring, emballering, pakning og distribution.

 • Dansk familieejet virksomhed

  Med Gern får du en 100 % dansk, familieejet virksomhed som samarbejdspartner – grundlagt i 1972. Og al produktion foregår på fabrikken i Sorring. Sikkert, stabilt og uafhængigt.

 • Fleksibel produktion

  Du er også garanteret en af markedets højeste håndværksmæssige standarder. Vi sørger nemlig for altid at have et nyt, moderne og fleksibelt produktionsanlæg samt et sundt, effektivt arbejdsmiljø. 

Så når du vil samarbejde med specialister i spejlløsninger, finder du os her.

Benny Berwald Pedersen
Area Sales Manager
+45 61 10 63 32
Martin Høgh Nielsen
Fabrikschef
+45 22 10 66 78
Hans Christiansen
Indehaver / CEO
+45 81 82 68 00