Skip to main content
Specialister i spejle og overflader

Fackelmann

Kundecase

Fackelmann har fuld tillid til Gern Mirror – også i krisetider

DEN TYSKE virksomhed Fackelmann er en førende forretningskunde og samarbejdspartner for Gern Mirror. Indkøbschef Nina Kutynia fra Fackelmann fortæller:

“Det vigtigste for os er spejlenes kvalitet. Vi er meget begejstrede for samarbejdet med Gern Mirror, fordi spejlenes høje kvalitet hver dag hjælper os med at øge tilfredsheden hos vores egne kunder.”

Selv i de svære tider under pandemien i begyndelsen af 2020 – hvor mange firmaer ellers oplevede udfordringer med leverancer og råmaterialer – formåede Gern Mirror at levere til tiden.

Nina oplevede det sådan:

“Gern Mirror skuffer os aldrig. De seneste tre år har været meget udfordrende for os, men vi har formået at opretholde alle leveringer til tiden, blandt andet på grund af samarbejdet med Gern Mirror.”

Samarbejde grundlagt på gensidig forståelse, god dialog og høj troværdighed

ET AF NØGLEELEMENTERNE i samarbejdet mellem Fackelmann og Gern Mirror er den gensidige forståelse.

Nina fortæller:

“Godt samarbejde og gensidig forståelse spiller en afgørende rolle for os. Her er vidensdeling og løbende udveksling af information i øvrigt det allervigtigste for os. Også på det punkt har Gern Mirror vist sig at være en imødekommende forretningspartner med rettidig omhu,”

Samarbejdet mellem vores to virksomheder er præget af åben kommunikation og fælles forståelse for hinandens behov. Over tid er vores samarbejde kun blevet bedre og bedre.

Fackelmann giver Gern Mirror topkarakterer, når det gælder produktkvalitet, leverings- og forsyningssikkerhed, fleksibilitet og troværdighed. Og de understreger, at den gode dialog – og at vi altid er lette at få fat på – er højt værdsat hos virksomheden.

Nina Kutynia fra Fackelmann runder af:

“Gern Mirror er en businesspartner, vi stoler fuldt og fast på – og som vi altid kan regne med; selv i krisetider eller når vi står med en akut hasteopgave.”

Stor tak til Fackelmann: Begejstringen og tilliden er 100 procent gengældt.


21. april 2023